Salaktalanításra és Méregtelenítésre alkalmas rendelése

Egy új divat: a Neera méregtelenítés

Magyarországon csak nemrég lett divatos a Neera sziruppal való méregtelenítés, melynek lényege, hogy sok napig nélkülözzük a szilárd tápanyagot, így segítve a szervezet tisztulási folyamatait. Ez azonban nem jelent koplalást, mivel a Neera összetevőinek köszönhetően biztosítja a szervezet számára szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat és táplálékokat, ezért nem fogunk éhezni.

A Neera szirupból egy italt kell készítenünk, akinek fő összetevője a már említett Neera pálma- és juharszirup, emellé pedig cayenne borsra és citromlére lesz szükségünk. Naponta 2 liter folyadékot kell meginnunk, amibe 1,5 dl Neera szirup, 1,5 dl citromlé és késhegynyi cayenne bors (esetleg gyömbér) kerül. Ezeket alaposan össze kell keverni és amikor megéhezünk, akkor csak inni kell ebből az italból egy keveset.

folyadek-szirup

A méregtelenítés alatt csak ezt az italt fogyaszthatjuk, ne vegyünk magunkhoz ételt, mert csak így tud hatékonyan megtisztulni a szervezetünk. A kúra 10 napig tartható, de ha még sosem méregtelenítettünk, akkor ne “koplaljunk” ilyen hosszú ideig, mert a szervezetünk nincs erre felkészülve. Kezdetnek ilyen esetben elég, ha néhány napig tartjuk a kúrát.

Ha unjuk ezt az italt, akkor a változatosság érdekében citromlé helyett használhatunk narancslevet vagy grapefruitot is akár. Ugyanakkor fogyaszthatóak a következő teák is: borsmenta, csipkebogyó és kamilla.

A kúra alatt tilos az alkohol fogyasztása és e napokban a dohányzásról is mondjunk le. Ha valamilyen gyógyszert szedünk, akkor szintén ne végezzük a kúrát, hane várjuk meg, amíg elfogynak a gyógyszerek.

A Neera ital összetevői

A Neera szirup könnyen lebontható gyümölcscukor, vagyis képes biztosítani a megfelelő energiát a szervezetünk számára. Könnyen felszívódik és biztosít minden ásványi anyagot és vitamint, amire a szervezetnek szüksége van.

A citromlé fokozza zsíranyagcserét, segítségével megindul egy fogyási-tisztulási folyamat. Segítségével nagyon sok méreganyag távozik a szervezetből. Ezenkívül antioxidáns tulajdonságokkal is bír, valamint rengeteg C-vitamin található benne.

A cayenne bors fokozza az anyagcserét, növeli a testhőt és élénkíti a vérkeringést. Ennek következtében a szervezet gyorsabban választja ki a méreganyagokat.

Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!