Méregtelenítés teával: Canadian Essence

A méregtelenítés egy igen népszerű módja a léböjtkúra, mely során 1-3 napig csak folyadékot viszünk be a szervezetünkbe. E folyadékok lehetnek gyümölcs és zöldséglevek, de sok esetben teák is. Ma már bármelyik bioboltban hozzájuthatunk olyan teakeverékekhez, melyek sejtszinten képesek megtisztítani a szervezetünket a méreganyagoktól. Ilyen a Canadian Essence névre keresztelt tea is.

tea-meregtelenites

A Canadian Essence szervezetünk minden egyes sejtjét megtisztítja a mérgektől. E teakeveréket az Ojibwa indiántörzs teájának is nevezik, mivel jórészt az ő lakhelyükön, területükön teremnek azok a gyógynövények, melyek e tea magvát alkotják. E gyógynövények vértisztító, salaktalanító hatásokkal rendelkeznek, ugyanakkor fontos szerepet játszanak a méregtelenítésben is.

A kanadai esszenciának is nevezett tea tehát kíméletesen, de alaposan távolítja el a méreganyagokat az utolsó sejtig, emellett erősen stimulálja az immunrendszert és még hatékony antioxidánsként is működik. Hatékonyan száll szembe a sejteket pusztító szabadgyökökkel és emellett a rákos betegek számára is nagy segítség, mivel megújítja a sejtjeiket, valamint enyhíti tüneteiket is.

De nemcsak a rákbetegségek kezelésében nagyon hatékony ez a tea, hanem olyan betegségek is kezelhetőek a segítségével, mint a sclerosis multiplex, az Alzheimer-kór, a meningo-encephalitis és a rheuma.

Fogyasztása ajánlott allergiás megbetegedések esetében is, a cukorbetegség kezelésében és a különböző bőrbetegségek enyhítésében is. A tea stabilizálja a vércukorszintet, javítja a tápanyagok felszívódását és gyorsítja egy betegség vagy egy műtét utáni gyógyulási folyamatot is.

Elég eltelnie néhány hétnek, hogy megtapasztaljuk az indiánok csodás teájának jótékony hatásait: a tea fogyasztásával egyre több energiánk lesz és ez az energiatöbblet nemcsak testi, de szellemi síkon is megmutatkozik. Ennek oka nemcsak a tisztító alvás, de a kevesebb méreganyag következtében egészségesebben alszunk, így agyunk jobban fog teljesíteni.

Méregtelenítő termékek ITT!

Huminiqum huminsav alapúkapszula 120 db

Huminiqum huminsav alapú kapszula 120 db

Ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag vega kapszula. Antioxidáns hatású, növeli az enzimaktivitást, optimalizálja az ásványi anyag-felvételt és megköti a káros anyagokat.

Ár: 5590 Ft
Megnézem

BioMenü BIO SPIRULINA500 db tabletta 250 g

BioMenü BIO SPIRULINA 500 db tabletta 250 g

Nagy fehérjetartalommal rendelkező, méregtelenítő vitamin-komplex 60% fehérjetartalommal.

Ár: 3980 Ft
Megnézem

Naturmind PrémiumÉtkezési Kovaföld por 250g

Naturmind Prémium Étkezési Kovaföld por 250g

A Biorganik Étkezési kovaföld por magas szilícium tartalmú extra finomra őrölt ásványi por.

Ár: 1395 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!