Méregtelenítés teával: Canadian Essence

A méregtelenítés egy igen népszerű módja a léböjtkúra, mely során 1-3 napig csak folyadékot viszünk be a szervezetünkbe. E folyadékok lehetnek gyümölcs és zöldséglevek, de sok esetben teák is. Ma már bármelyik bioboltban hozzájuthatunk olyan teakeverékekhez, melyek sejtszinten képesek megtisztítani a szervezetünket a méreganyagoktól. Ilyen a Canadian Essence névre keresztelt tea is.

tea-meregtelenites

A Canadian Essence szervezetünk minden egyes sejtjét megtisztítja a mérgektől. E teakeveréket az Ojibwa indiántörzs teájának is nevezik, mivel jórészt az ő lakhelyükön, területükön teremnek azok a gyógynövények, melyek e tea magvát alkotják. E gyógynövények vértisztító, salaktalanító hatásokkal rendelkeznek, ugyanakkor fontos szerepet játszanak a méregtelenítésben is.

A kanadai esszenciának is nevezett tea tehát kíméletesen, de alaposan távolítja el a méreganyagokat az utolsó sejtig, emellett erősen stimulálja az immunrendszert és még hatékony antioxidánsként is működik. Hatékonyan száll szembe a sejteket pusztító szabadgyökökkel és emellett a rákos betegek számára is nagy segítség, mivel megújítja a sejtjeiket, valamint enyhíti tüneteiket is.

De nemcsak a rákbetegségek kezelésében nagyon hatékony ez a tea, hanem olyan betegségek is kezelhetőek a segítségével, mint a sclerosis multiplex, az Alzheimer-kór, a meningo-encephalitis és a rheuma.

Fogyasztása ajánlott allergiás megbetegedések esetében is, a cukorbetegség kezelésében és a különböző bőrbetegségek enyhítésében is. A tea stabilizálja a vércukorszintet, javítja a tápanyagok felszívódását és gyorsítja egy betegség vagy egy műtét utáni gyógyulási folyamatot is.

Elég eltelnie néhány hétnek, hogy megtapasztaljuk az indiánok csodás teájának jótékony hatásait: a tea fogyasztásával egyre több energiánk lesz és ez az energiatöbblet nemcsak testi, de szellemi síkon is megmutatkozik. Ennek oka nemcsak a tisztító alvás, de a kevesebb méreganyag következtében egészségesebben alszunk, így agyunk jobban fog teljesíteni.

Méregtelenítő termékek ITT!

BioMenü BIO SPIRULINA500 db tabletta 250 g

BioMenü BIO SPIRULINA 500 db tabletta 250 g

Nagy fehérjetartalommal rendelkező, méregtelenítő vitamin-komplex 60% fehérjetartalommal.

Ár: 3980 Ft
Megnézem

Naturmind PrémiumÉtkezési Kovaföld por 250g

Naturmind Prémium Étkezési Kovaföld por 250g

A Biorganik Étkezési kovaföld por magas szilícium tartalmú extra finomra őrölt ásványi por.

Ár: 1395 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!