Salaktalanításra és Méregtelenítésre alkalmas

Méregtelenítés teával: Canadian Essence

(0/0)

A méregtelenítés egy igen népszerű módja a léböjtkúra, mely során 1-3 napig csak folyadékot viszünk be a szervezetünkbe. E folyadékok lehetnek gyümölcs és zöldséglevek, de sok esetben teák is. Ma már bármelyik bioboltban hozzájuthatunk olyan teakeverékekhez, melyek sejtszinten képesek megtisztítani a szervezetünket a méreganyagoktól. Ilyen a Canadian Essence névre keresztelt tea is.

tea-meregtelenites

A Canadian Essence szervezetünk minden egyes sejtjét megtisztítja a mérgektől. E teakeveréket az Ojibwa indiántörzs teájának is nevezik, mivel jórészt az ő lakhelyükön, területükön teremnek azok a gyógynövények, melyek e tea magvát alkotják. E gyógynövények vértisztító, salaktalanító hatásokkal rendelkeznek, ugyanakkor fontos szerepet játszanak a méregtelenítésben is.

A kanadai esszenciának is nevezett tea tehát kíméletesen, de alaposan távolítja el a méreganyagokat az utolsó sejtig, emellett erősen stimulálja az immunrendszert és még hatékony antioxidánsként is működik. Hatékonyan száll szembe a sejteket pusztító szabadgyökökkel és emellett a rákos betegek számára is nagy segítség, mivel megújítja a sejtjeiket, valamint enyhíti tüneteiket is.

De nemcsak a rákbetegségek kezelésében nagyon hatékony ez a tea, hanem olyan betegségek is kezelhetőek a segítségével, mint a sclerosis multiplex, az Alzheimer-kór, a meningo-encephalitis és a rheuma.

Fogyasztása ajánlott allergiás megbetegedések esetében is, a cukorbetegség kezelésében és a különböző bőrbetegségek enyhítésében is. A tea stabilizálja a vércukorszintet, javítja a tápanyagok felszívódását és gyorsítja egy betegség vagy egy műtét utáni gyógyulási folyamatot is.

Elég eltelnie néhány hétnek, hogy megtapasztaljuk az indiánok csodás teájának jótékony hatásait: a tea fogyasztásával egyre több energiánk lesz és ez az energiatöbblet nemcsak testi, de szellemi síkon is megmutatkozik. Ennek oka nemcsak a tisztító alvás, de a kevesebb méreganyag következtében egészségesebben alszunk, így agyunk jobban fog teljesíteni.

Értékelés
(0/0)
Értékelés Írása
Ez a név fog megjelenni a hozzászólásodnál!
Pl.: Nagyon egészséges, jó ár, stb.
Pl.: Csomagolás, kevésbé hatásos, stb.
Minimum 20 karaktert írj! Az elküldött értékelés perceken belül megjelenik az oldalon! (Kötelező).